Polityka prywatności

Strony www.bluepoint.com.pl

1.
Informacje ogólne:

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług i funkcjonalności oferowanych poprzez stronę www.bluepoint.com.pl.

2.
Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest BLUEPOINT Rafał Zbrzeżny z siedzibą w Warszawie, ul. Fabryczna 6/36, 05-077.  NIP 1131359162, REGON 015191959

3.
W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych nie są one udostępniane osobom nieupoważnionym.

4.
  Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5.
Strona www.bluepoint.com.pl  realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. 
  Strona zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7.    
Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8.   
Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9.     
  Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10.   
  Zastrzegam sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11.   
  Na Stronie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez stronę www.bluepoint.com.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

12.  
W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jestem do dyspozycji – moje dane znaleźć można w zakładce – Kontakt oraz w stopce Strony.

Napisz do mnie

Chętnie odpowiem na każde pytanie i rozwieję wątpliwości. Odpowiadam jak najszybciej - chyba, że właśnie jestem na spotkaniu lub w plenerze.
Zadzwoń: +48 600 446 042

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Brak produktów w koszyku.

    Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. View more
    Akceptuję