Polityka prywatności

Strony www.bluepoint.com.pl

1.
Informacje ogólne:

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług i funkcjonalności oferowanych poprzez stronę www.bluepoint.com.pl.

2.
Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest BLUEPOINT Rafał Zbrzeżny z siedzibą w Warszawie, ul. Fabryczna 6/36, 05-077.  NIP 1131359162, REGON 015191959

3.
W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych nie są one udostępniane osobom nieupoważnionym.

4.
  Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5.
Strona www.bluepoint.com.pl  realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. 
  Strona zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7.    
Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8.   
Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9.     
  Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10.   
  Zastrzegam sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11.   
  Na Stronie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez stronę www.bluepoint.com.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

12.  
W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jestem do dyspozycji – moje dane znaleźć można w zakładce – Kontakt oraz w stopce Strony.

Napisz do mnie

Chętnie odpowiem na każde pytanie i rozwieję wątpliwości. Odpowiadam jak najszybciej - chyba, że właśnie jestem na spotkaniu lub w plenerze.
Zadzwoń: +48 600 446 042

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Brak produktów w koszyku.

    Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. This website uses cookies to provide services at the highest level. By continuing to use the site, you agree to their use. View more
    Akceptuję / Accept